عملکرد ضعيف مدافعان کند پرسپوليس صداي هواداران اين تيم را درآورده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، پرسپوليس در فصل جاري در فاز هجومي عملکرد خوبي داشته و در تمام مسابقات نيز گلزني کرده است.
قرمزها در فاز دفاعي اما عملکرد خوبي نداشته اند و بسياري از گل هاي دريافتي به خاطر اشتباهات دروازه بان ها و مدافعان اين تيم بوده است.
در بازي با سپاهان نيز دو بار دروازه اين تيم باز شد و بارها نيز مدافعان کند اين تيم نشان دادند که مهاجمان حريف راه سختي براي رسيدن به گل ندارند.
ادامه اين روند باعث شده انتقادهاي زيادي به عملکرد دو مدافع مياني اين تيم يعني رضا نورمحمدي و محسن بنگر که اتفاقا کاپيتان هاي اول و دوم تيم شان هستند شود.
منتقدان بر اين باورند که برانکو ايوانکوويچ بايد از لوکا ماريچ که سرعت بالاتري نسبت به سايرين دارد بيشتر استفاده کند و همچنين مايکل اومانيا که پول زيادي بابت قراردادش مي گيرد نيز مي تواند در ترکيب پرسپوليس مثمر ثمر باشد.
منبع:نامه